JEUGD (3): Eerste nederlaag DFC B1*DFC C1 pakt in slotfase toch nog punt

11 oktober 2008 941x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): Eerste nederlaag DFC B1*DFC C1 pakt in slotfase toch nog punt

DFC B1 moest vanmiddag z´n eerste competitienederlaag incasseren. Thuis tegen Groot Ammers B1 werd onverwacht met 1-2 verloren. Waar DFC gewoonlijk zwierige combinaties etaleerde, ontbrak vanmiddag de zuiverheid.


Bij rust leidden de gasten met 0-1. In het begin van het tweede bedrijf verschafte Aaron Peres Maria DFC met een goede goal (1-1) weer perspectief op handhaving van de ongeslagen status. Maar die gedachte lag binnen zestig seconden al in duigen door de tweede treffer van de gasten. Die bleek uiteindelijk de winnende goal te zijn.


*DFC C1 deelde thuis de punten met Wieldrecht C2 (2-2). Lange tijd zag het ernaar uit dat Wieldrecht aan het langste eind zou trekken maar in de slotfase maakten Max Hartendorp en Salih Ozkan met prima doelpunten de 0-2 achterstand verrassend maar niet geheel onverdiend ongedaan.


*DFC D1 leed uit bij Oranje Wit D2 minimaal verlies (1-0).  DFC E1 was helaas kansloos bij Heerjansdam E1. De D-meisjes van DFC oefenden thuis tegen de D1-meisjes van OMC en deden dat zeer overtuigend (6-2).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com