JEUGD (3): DFC B1 herstelt zich overtuigend* Verlies voor C1 en E1

25 oktober 2008 982x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC B1 herstelt zich overtuigend* Verlies voor C1 en E1

DFC B1 herstelde zich vanmorgen overtuigend van het recente competitieverlies tegen titel-concurrent Groot Ammers B1. Bij ASWH B3 werd met 2-5 gewonnen. De zege kwam geen moment in gevaar.


Voor DFC scoorden Merveil Lengo (zie foto-inzet – 0-1 en 1-4), Aaron Peres Maria (1-2), Swendley Sprott (1-3) en Serrat Kavak (2-5). De laatste goal vooral was een schoonheid. De bal draaide uit een hoekschop in een keer het Ambachtse doel binnen.


*DFC C1 bleek vanmorgen een maatje te klein voor gastheer Nieuw Lekkerland C1. Het werd 11-0 na een 4-0 ruststand. ,,Lekkerland was gewoon een maat te groot en behoort niet voor niets tot de topploegen in onze klas. Maar de jongens zijn vanaf de eerste minuut blijven knokken en dat heb ik als positief ervaren´´, aldus coach Hans Boogert.


**DFC E1 verloor helaas met 10-0 van Nieuw Lekkerland E1. ,,Het voetbal op zich is stukken beter  dan in het begin, maar als de tegenstander ouder en anderhalve kop groter is dan is het vechten tegen de bierkaai. Hopelijk worden we na de winterstop wat lager ingedeeld zodat we ook tegen gelijkwaardige tegenstanders kunnen strijden´´, aldus onze verslaggever bij de wedstrijd.


***Van DFC´s F-pupillen boekte F4 een fraaie zege op IFC F7 (13-0).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com