JEUGD (3): DFC B1 boekt vierde overwinning op rij*Monsterzege meisjes

4 oktober 2008 591x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC B1 boekt vierde overwinning op rij*Monsterzege meisjes

DFC B1 blijft winnen. Vandaag werd het uitduel tegen Streefkerk B1 omgezet in een 0-2 zege. De eindstand stond reeds bij rust op het scorebord. Voor DFC scoorden Aaron Peres Maria en Merveil Lengo. De laatste miste na de hervatting nog een strafschop. Het was DFC´s vierde zege op rij.


*DFC C1 kwam niet in actie. De uitwedstrijd tegen Alblasserdam C1 werd uitgesteld. DFC D1 redde het thuis niet tegen Peursum D1 (1-6).


*De D-meisjes van DFC haalden thuis ongenaakbaar uit tegen ZBC´76 dat er met 10-0 aan moest geloven. Van de jongste pupillen behaalde DFC F3 thuis een minieme maar knappe en verdiende 1-0 zege op VVGZ F6. F5 verloor in een doelpuntrijk duel uit bij Drechtstreek F11 (9-3).


*DFC E1 – SC Amstelwijck E1 3-6 – E1 verloor in een gelijkopgaande wedstrijd zijn vierde wedstrijd. Deze keer niet met dubbele cijfers maar een zeer nette 3-6. De doelpuntenmakers waren Stefan in de eerste helft (1-2), Yusuf (2-3) en Volkan (3-6) na rust.


*DFC F2 – Oranje Wit F6 1-5 –Omdat er eerst weer overal doelen vandaan gehaald moesten worden, begonnenwe 10 minuten later, meldt onze verslaggever Roel Kroonen. ,,In tegenstelling tot vorige week werd er actief gestart. Helaas werd het na 10 minuten  met een hard schot 0-1. Janco liet ook vandaag weer zijn talent gelden, hij groeit met de week. Ook Yousef is in de voorhoede zeer aanvallend aan het spelen. Helaas werd het einde van de 1ste helft 0-2. Na een peptalk in de rust werd er door Rowan bijna twee keer gescoord, helaas bleef het bij bijna. Hoewel er redelijk aanvallend  werd gespeeld werd het toch 0-4. Yousef wist de eer te redden door een mooi hard en gericht schot: 1-4.Vlak voor het einde bracht Oranje Wit de eindstand op 1-5.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com