JEUGD (2): Dramatisch slechte eerste helft doet DFC A1 de das om

4 oktober 2008 1490x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Dramatisch slechte eerste helft doet DFC A1 de das om

Door een dramatisch slechte eerste helft maakte DFC A1 zich vanmiddag bij rust als kansloos bij De Zwerver A1. De Kinderdijkers sloten het eerste bedrijf af met een 6-0 voorsprong, die na rust werd uitgebouwd tot een 7-0 zege.


DFC bakte er voor rust niets van, maar herstelde zich enigszins in het tweede bedrijf. In de pauze kwamen Jonathan Dubbeldam en Jelle Cové als invallers de verdediging versterken en dat werkte prima. DFC kwam in die fase ook tot diverse redelijke aanvallen waarvan er één een strafschop opleverde. Hikmet Uysal gewoonlijk trefzeker vanaf de elfmeter-stip zag zijn inzet evenwel gekeerd.


Zaterdag a.s. ontvangt DFC A1 stadgenoot Wieldrecht A1, dat evenals DFC in het zogheten tweede rijtje staat. Als DFC de lijn van na rust in Kinderdijk weet voort te zetten, is het zeker niet kansloos tegen de Wieldrechters.


Opstelling DFC: Koen van Torenburg (46m Erik Drijver), Matthijs Jongeneel, Kevin Verstegen, Davey Bakker (46m Jelle Cové), Rick van Hemert (46m Jonathan Dubbeldam), Hikmet Uysal, Firat Kaynar, Lutfullah Kilic, Ahman Dhondai, Wilson André Dongo,  Askin Ciftci (Musti Aynihan). Grensrechter: Bonno de Roo (hulde).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com