JEUGD (1): DFC A1 verliest nipt bij SCO / TOFS (2-1)*EBOH nieuwe koploper

25 oktober 2008 1262x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (1): DFC A1 verliest nipt bij SCO / TOFS (2-1)*EBOH nieuwe koploper

In de hoofdklasse B van de A-junioren ging DFC A1 vanmiddag nipt onderuit bij hoogvlieger SCO / TOFS A1 (2-1). Het DFC van onder andere Matthijs Jongeneel had minimaal een punt verdiend gezien de krachtsverhouding binnen de lijnen. De enige DFC-goal kwam op naam van Lutfullah Kilic.


Koploper SC ´t Zand A1 ging vanmiddag thuis verrassend onderuit tegen Haarsteeg (0-1). Theole A1 profiteerde maar half door in Den Bosch gelijk te spelen tegen hekkensluiter Wilhelmina (2-2). EBOH A1 deed het beter door bij De Zwerver A1 te winnen. De stadgenoten staan hierdoor nu alleen op kop.


Uitslagen van vandaag: SC ´t Zand – Haarsteeg 0-1, Dongen – Wieldrecht 4-2, RKDVC – TSC 3-0, SCO TOFS – DFC 2-1, Wilhelmina – Theole 2-2, De Zwerver – EBOH 1-3.


Stand: EBOH 7-18, Theole 7-16, SC ´t Zand 7-15, SCO TOFS 7-13, Haarsteeg 7-13, RKDVC 6-12, De Zwerver 7-9, DFC 6-6, TSC 7-5, Dongen 7-5, Wilhelmina 7-3, Wieldrecht 7-3.


*DFC speelde bij SCO TOFS met de volgende selectie: Koen van Torenburg, Kevin Verstegen, Leon Raaymakers, Jonathan Dubbeldam, Hikmet Uysal, Matthijs Jongeneel, Firat Kaynar, Volkan Mavili, Lutfullah Kilic, Musti Ayhinan, Helder Dongo. Wissels: Jelle Cové voor Kevin, Wilson André Dongo voor Leon, Ahman Dhondai voor Musti. Niet in actie: Davey Bakker, Rick van Hemert en Askin Ciftci.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com