Het Vijfde pakt ook in z´n derde competitiewedstrijd de volle winst (2-1)

18 oktober 2008 1519x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het Vijfde pakt ook in z´n derde competitiewedstrijd de volle winst (2-1)

Het pas geformeerde DFC 5 blijft uitstekend presteren. Ook de derde competitiewedstrijd werd omgezet in volle winst. Vanmiddag moest Nieuw Lekkerland 7, dat evenals DFC nog niet een verliespunt had opgelopen, er met 2-1 aan geloven. Bij rust stond het nog gelijk (1-1). Het was DFC´s tweede zege in vijf dagen. Afgelopen dinsdagavond werd Papendrecht geklopt bij kunstlicht.


DFC´s vijfde is een mengeling van ervaring en jeugdig elan en redelijke individuele kwaliteit. De (terug)komst van enkele vroegere A-jeugdspelers heeft daar duidelijk aan bijdragen. Een van die teruggekeerde talenten, Jamal Arkema, bracht het vijfde na een prima aanval op een 1-0 voorsprong.


Aan de andere kant verrichtte de jonge DFC-doelman ´Rambo´ Tekin enkele knappe reddingen en hield zo zijn ploeg in de race. Dat de gasten vlak voor rust alsnog langszij kwamen viel de doelman absoluut niet aan te rekenen. Ook na rust was hij man of the match met tal van fraaie reddingen. De winnende treffer van DFC 5 kwam uiteindelijk op naam van Alexander Hoogvliet.


*DFC 4 bleef vanmiddag in z´n inhaalwedstrijd voor de competitie thuis op 0-0 steken tegen VVAC 4.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com