Het 3de herstelt zich met winst bij Wieldrecht en behoudt aansluiting

13 oktober 2008 605x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het 3de herstelt zich met winst bij Wieldrecht en behoudt aansluiting

Voor de seniorenteams van DFC was het een prima zaterdag. Niet één elftal verloor. Alleen het tweede moest genoegen nemen met een puntendeling.


Het derde behaalde een nipte 3-4 zege bij Wieldrecht 7 na een 1-4 voorsprong. In de slotfase was het billenknijpen voor roodwit. Conan Wilhelmus doet verslag.


*Wieldrecht 7 – DFC 3 3-4 – ,,Gezien de nederlaag tegen IFC 7 moest er gewonnen worden om aansluiting te blijven houden met de koplopers. Gelukkig kon Marco Franken aanwezig zijn, anders hadden we met tien man gespeeld. De eerste helft verliep vrij rommelig, maar DFC was de gevaarlijkste ploeg. Dat bleek ook wel toen na een kwartier voetballen de 0-1 gemaakt werd door Robbie Korn. Snel daarna kon Marco Franken (foto) de 0-2 maken, nadat de bal op de paal afketste door een inzet van Mario Ghidini. Uit het niets scoorde Wieldrecht de 1-2 met een fraai afstandsschot.´´


,,Wessel deed aan het eind van de eerste helft waar hij goed in is, namelijk voor open doel naast schieten.  Maar hij wist op aangeven van Conan toch nog voor rust de 1-3 aan te tekenen.  In de rust moest Peter Heijsman noodgedwongen aan de kant blijven, vanwege een zonnesteek of iets dergelijks. Aangezien we 11 man hadden, moesten we de tweede helft met 10 man aan de bak. Na een minuut of vijf maakte Wessel de 1-4 met een geplaatst schot. ´´


,,Dan verwacht je met een half uur te spelen, dat het een makkie zou worden. Maar Wieldrecht maakte nog  twee doelpunten en zo werd het de laatste vijf minuten billenknijpen.  Uiteindelijk hebben we door hard werken de overwinning terecht behaald. Al met al een rommelige wedstrijd met te veel gezeur en te weinig fysieke inzet. Op naar de volgende drie punten!´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com