Het 2de moet genoegen nemen met gelijkspel*DFC 5 begint met fraaie zege

11 oktober 2008 649x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het 2de moet genoegen nemen met gelijkspel*DFC 5 begint met fraaie zege

DFC 2 kwam bij Pelikaan 4 vanmiddag niet verder dan een 2-2 gelijkspel. ,,Dat was voor ons wat teleurstellend maar zeker verdiend voor Pelikaan´´, aldus DFC´s coach Johan Mol.


DFC begon goed en nam na zo´n 25 minuten de leiding door Martijn van der Waal na fraai voorbereidend werk van Marvin Hooplot (foto). Uit een individuele actie zette Marciano Held DFC op 0-2 en leek het duel min of meer beslist. Op slag van rust benutte Pelikaan een twijfelachtige strafschop (1-2).


Die aansluitingstreffer gaf Pelikaan weer hoop, waarna zich in het tweede bedrijf een gelijkopgaand duel ontwikkelde met kansen aan weerszijden. Halverwege de tweede helft kwamen de Zwijndrechters met een afstandsschot niet onverdiend langszij (2-2). De ploegen hielden elkaar ook daarna in balans, zodat het duel ook in cijfers evenwichtig eindigde (2-2).


Basis DFC2: Ronald van Pelt, Davey Bommel, Erik Bouwens, Michael Nieboer (46m Danny Kamp), Thomas Nuyten, Danny Haksteen, Maarten Janssen, Martijn van der Waal, Steve Rokette (46m Sabit Kayhan), Marvin Hooplot, Marciano Held (55m Willem Opmeer).


*DFC 5 speelde z´n allereerste competitiewedstrijd en deed dat zeer overtuigend. Oranje Wit 10 werd na een 1-4 ruststand met 4-7 geklopt. Twee teruggekeerde oud-jeugdspelers van DFC vertolkten een belangrijke rol. Jamal Arkema (20) scoorde twee keer;Tobias van Heteren (20) was goed voor één goal en drie assists.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com