Halloween-feest jeugd groot succes*Gruweltest en drankje uit heksenketel…

26 oktober 2008 1957x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Halloween-feest jeugd groot succes*Gruweltest en drankje uit heksenketel…

De  jongste jeugd van DFC vierde vrijdagavond in en rond het clubgebouw Halloween. Dat is een eeuwenoud volksgebruik om bij de intrede van de winter (einde zomertijd) boze geesten te verdrijven.


De dames Anneke, Lia en Eveline van de organiserende Jeugd Evenementencommissie (JEC) waren na afloop zeer tevreden. ,,De avond is fantastisch verlopen. Het was echt een groot feest. Zo was er een heksenbezemrace, een pompoenenrace, een Gruweltest met onder meer het ´moeras´ oversteken, enge geluiden herkennen, enge snoep happen en elkaar als mummy versieren met wc-papier. Vice-voorzitter en toekomstig preses Henk Nieboer vertelde verkleed als een soort tovenaar een eng verhaal waarnaar de kinderen goed moesten luisteren. Na de vertelling kregen ze namelijk vragen over het verhaal te beantwoorden´´, aldus Anneke van Es.


Na al die activiteiten konden de kinderen marsmallows opwarmen bij de vuurkorven. Daarna kregen ze nog een eng groen drankje met spinnen uit de heksenketel. ,,We hebben deze avond alleen maar blije en vrolijke gezichten gezien. Bij zowel de kinderen als de volwassenen.  Ik wil dan ook alle mensen die hebben geholpen deze avond tot een succes te maken bij deze hartelijk bedanken. Ik vind het echt geweldig om te zien dat er zoveel mensen bereid zijn om ons te helpen. Want echt, zonder hulp kunnen we weinig beginnen´´, aldus Anneke namens de JEC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com