DFC – STREEFKERK (3): Na harde woorden ziet trainer DFC alsnog winnen

25 oktober 2008 596x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – STREEFKERK (3): Na harde woorden ziet trainer DFC alsnog winnen

Het heeft zaterdagmiddag gestormd in de kleedkamers van DFC. Trainer Laurens Gerlich was ziek, zwak en misselijk over de eerste helft van zijn elftal tegen Streefkerk. Met een 1-3 achterstand tot gevolg. “Er zijn harde woorden gevallen, zelfs heel harde woorden”, verbloemde inwoner van Groot Ammers zijn emoties ook na afloop niet.


“Gelukkig hebben de jongens het zich in de tweede helft aangetrokken. Er is vanaf dat moment keihard gewerkt en zijn wij lekker gaan voetballen.” Gerlich nam het zijn elftal vooral kwalijk dat voor rust tegen Streefkerk teveel kansen waren weggegeven. De bezoekers profiteerden op eenvoudige wijze tot drie keer. In de tweede helft was DFC stukken beter bij de les. Niet in het minst tot tevredenheid van de trainer. Na de 3-3 van Robin Ramesar was het geloof in eigen kunnen weer volledig teruggekeerd.


Laurens Gerlich kende een gouden hand van wisselen door de jeugdige Ibo Karasahin in te brengen. “Hij loopt op iedere bal”, kent de trainer zijn kwaliteiten. Nadat Streefkerk-doelman Arjan Grootenman al een keer door de spits in de verlegenheid was gebracht, was het in de 80ste minuut voor DFC prijs en premie. “Het gekke is dat Ibo Karasahin altijd de winnende scoort. Al was het de laatste weken iets minder met hem.” Met tien punten uit vijf wedstrijden staan de Dordtenaren nu op een respectabele vijfde plaats van de ranglijst.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com