DFC – STREEFKERK (1): DFC wint (4-3) en blijft in race om 1ste periodetitel

25 oktober 2008 771x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – STREEFKERK (1): DFC wint (4-3) en blijft in race om 1ste periodetitel

In de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal verrichtte DFC vanmiddag knap werk door thuis Streefkerk met 4-3 te kloppen. DFC moest daartoe wel een 1-3 achterstand wegwerken. Dat dit lukte geeft aan dat het bij DFC niet ontbrak aan inzet en wilskracht. De treffers van DFC kwamen op naam van Robin Ramesar (2x), Sadik Karasahin en diens jongere broer Ibo Karasahin. De laatste zorgde als invaller voor de winnende 4-3.


De topper van de dag tussen EBOH en koploper Peursum werd met 2-3 gewonnen door de leiders die daarmee hun kansen op de eerste periodetitel recht overeind hielden. DFC is nog altijd in de race voor die titel. Om die te kunnen binnenslepen moet volgende week wél worden gewonnen bij leider Peursum. Aan een gelijkspel heeft DFC niets, zo leert een korte cursus rekenen. DFC moet dan bovendien zijn twee achterstallige duels (Unitas thuis, Arkel uit) winnen en hopen op een misstap van Groot Ammers bij staartploeg Noordeloos. De eerste periode gaat over acht duels.


Ook Peursum moet zaterdag gaan voor de volle drie punten wil het op de slotdag van de periode niet worden voorbijgestreefd door bijvoorbeeld Groot Ammers. Alle ingrediënten dus voor een echte topper tussen Peursum en DFC.


De uitslagen van vanmiddag: DFC- Streefkerk 4-3, Arkel – Noordeloos 3-0, EBOH – Peursum 2-3, SC Emma – Leerdam Sport 2-0, Unitas – Lekvogels 0-2, Groot Ammers – ODS  5-0.


Stand: Peursum 7-18, Groot Ammers 7-17, Arkel 6-14, EBOH 7-12, DFC 5-10, Lekvogels 7-10, SC Emma 7-9, Streefkerk 6-7, Unitas 6-5, ODS 6-2, Noordeloos 7-2, Leerdam Sport 7-2.


Foto-inzet: Ibo Karasahin (l) en Robin Ramesar hadden met samen drie goals een belangrijk aandeel in de zege van DFC op Streefkerk.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com