DFC – LEKVOGELS (3): Trainer Gerlich: We speelden in een te laag tempo

4 oktober 2008 1012x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – LEKVOGELS (3): Trainer Gerlich: We speelden in een te laag tempo

Met gemengde gevoelens keek Laurens Gerlich terug op de wedstrijd tegen Lekvogels. “Eigenlijk moeten wij in deze klasse van iedere ploeg kunnen winnen,” vindt de trainer van DFC. “Maar vandaag… De eerste helft was van ons een drama. Alsof ze er niet bij waren. Er was geen instelling en geen beleving. Wij speelden in een te laag tempo,” bekritiseerde de inwoner van Groot Ammers zijn elftal.


Ook het niet op tijd aanwezig zijn van een aantal spelers irriteerde de oefenmeester zaterdagmiddag. DFC kon zodoende niet in de gewenste samenstelling aan de wedstrijd beginnen. “Ik heb toen keuzes moeten maken.” Dragende spelers waren daar onder andere het slachtoffer van en zaten op de reservebank.  “En Lekvogels is geen verkeerde ploeg. Ze zijn stug,” wist DFC-trainer Gerlich van tevoren.


“Maar eigenlijk hebben wij vandaag twee punten verloren,” was zijn eindoordeel. Het gelijke spel was een summiere pleister op de wonde.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com