DFC – LEKVOGELS (2): Danny Peters houdt thuisploeg voor rust op de been

4 oktober 2008 793x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – LEKVOGELS (2): Danny Peters houdt thuisploeg voor rust op de been

Vorig seizoen was het de wedstrijd van Danny Peters. De Dordtse doelman stopte een strafschop en doelpuntte twee keer vanaf de elfmeterstip. De keeper kon zich daardoor laten uitroepen als man of the match. DFC zegevierde met 4-2. Zover kwam het vandaag echter niet. Het duel tegen Lekvogels aan de Reeweg-Oost eindigde in een 1-1 gelijkspel. En eigenlijk kon iedereen met dat resultaat vrede hebben.


Lekvogels was in de eerste helft de betere ploeg en DFC na de verplichte rustpauze. Zodoende wachten de Dordtenaren nog steeds op de eerste thuiszege van het seizoen. De duidelijke 4-1 uitzege bij Noordeloos kreeg daardoor geen optimaal vervolg voor het ensemble van trainer Laurens Gerlich.


Nu was Lekvogels zaterdagmiddag van een heel ander kaliber als de hekkensluiter van de vierde klasse D. Het elftal speelde heel compact en gaf zeker in de eerste helft nauwelijks kansen weg. Op de vingers van één hand waren er drie te tellen. Alleen Robin Ramesar, Davut Sahan en Ibo Karasahin waren in staat om de doelman serieus te bedreigen. Heel wat drukker was het voor het doel van DFC’er Danny Peters. Na twee tot drie keer ontsnapt te zijn, was het in de 31ste minuut Cornelis ’t Lam, die de 0-1 aantekende.


Onverdiend kon de voorsprong van de bezoekers niet worden genoemd. Sterker, Lekvogels verzuimde de wedstrijd een definitieve wending te geven. Mede door DFC´s doelman kon de thuisclub in de eerste helft op de been blijven. Na rust betaalde zich dat uit. De rood-witten speelden in een hoger tempo en dat leidde in de 66ste minuut tot de gelijkmaker van Davut Sahan. Na een inleidende actie van invaller Dennis Raaymakers was het voor de thuisclub prijs en premie.


De jacht op de winnende treffer verzandde vervolgens in alle goede bedoelingen, al was Robin Ramesar er in blessuretijd op aangeven van Ibo Karasahin nog heel dichtbij.    


DFC-Lekvogels 1-1 (0-1). 31. Cornelis ’t Lam 0-1, 66. Davut Sahan 1-1. Scheidsrechter: Hans Schaffels (Dordrecht).


DFC: Danny Peters; Mark Jongeneel, Marco van Woerkom, Merijn van Groesen; Ibo Karasahin, Robin Ramesar, Davut Sahan (85. Sabit Kayhan), Marlon Kramer, Stephan van Beusekom (46. Marcel van Nes); Coskun Altintas, Sadik Karasahin (65. Dennis Raaymakers).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com