DFC 3: Opnieuw ruime overwinning die groter had kunnen zijn

27 oktober 2008 770x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3: Opnieuw ruime overwinning die groter had kunnen zijn

DFC 3 trad vandaag aan tegen De Zwerver 5 en won opnieuw overtuigend (5-0).


Onze verslaggever Mario Ghidini meldt: ,,De gehele wedstrijd heeft DFC gedomineerd en konden de gasten niets anders doen dan ingraven in de zestien meter. In de eerste helft werden drie doelpunten gemaakt. Een fraai geplaatst schot van Mario Ghidini leidde de 1-0 in. Snel daarna maakte Marco Franken (foto) met een fraaie kopbal uit een corner de 2-0. Tijmen Bruning stond na een mislukte inzet van Wessel Sleeking op de juiste plaats en kon de 3-0 binnentikken.


,,In de rust kregen we ondersteuning van een paar B-spelers, die een compliment verdienen door naadloos de posities en het spel over te nemen van de wisselspelers.Binnen één minuut in de tweede helft maakte Aaron met een goede actie de 4-0. Uiteindelijk liep Wessel wel een keer gelukkig tegen de bal aan, 5-0. Dit was ook de eindstand van een wedstrijd die eigenlijk met 10-0 gewonnen had moeten worden. Als collectief hebben we goed gespeeld en niets weggeven. Een compliment voor het hele elftal.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com