DFC 3: Laat alarm zet ploeg tegen Rijsoord weer op het winnende spoor (2-1)

19 oktober 2008 585x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3: Laat alarm zet ploeg tegen Rijsoord weer op het winnende spoor (2-1)

DFC 3moest vandaag tegen het laag geklasseerde Rijsoord 6 dat al z´n vorige wedstrijden met  klein verschil verloor van de topploegen in de competitiestand. Bij Het Derde was iedereen fit aanwezig zonder ook maar een beetje  brak te zijn van de vorige dag. Leider Mario ontbrak overigens vanwege familiezaken. Daarom namen Wessel en Conan wat extra taken op zich.

Conan Wilhelmus doet verslag: ,,Tegen een fysiek erg sterk Rijsoord werd matig begonnen. We wisten elkaar maar zelden te vinden en er werd veelal de lange bal gehanteerd, wat niet effectief was tegen deze grote jongens. Ondanks het slechte spel werden er nog wel enige kansen gecreëerd, die allemaal net het net misten. Rijsoord kreeg de eerste helft één grote kans, maar deze werd gelukkig niet afgerond.


,,De tweede helft stond er een ander Derde. Er werd gewerkt voor elkaar en dat loonde al snel in een doelpunt. Robbie legde een vrije trap breed op Tijmen die koelbloedig afrondde. Hierna volgden er nog enkele open kansen voor met name Wessel, maar die faalde tot drie keer toe voor open doel. Doordat deze kansen niet werden benut bleef het toch nog spannend en helemaal toen Rijsoord tien minuten voor tijd uit het niets de 1-1 scoorde.


,,Dit was wel gelijk een soort alarm voor ons waardoor we weer begonnen te voetballen. Al snel was het Robbie die met een goede individuele actie Jesper alleen voor de keeper zette: 2-1. Na deze genadeklap was het eenrichtingsverkeer. Het enige dat ontbrak was de afwerking door de spitsen Franken en Wessel. Al met al weer een goed resultaat voor DFC 3, dat nu serieus aan het kampioenschap mag gaan denken. Hulde mannen!´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com