DFC 2: IJzersterke prestatie in bekerduel met Sliedrecht 2 (3-6)

16 oktober 2008 822x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2: IJzersterke prestatie in bekerduel met Sliedrecht 2 (3-6)

DFC 2 verrichtte vanmiddag ijzersterk werk door in de tweede bekerronde het enkele klassen hoger acterende Sliedrecht 2 met 3-6 uit te schakelen. Het tweede revancheerde zich met die schitterende overwinning voor enkele mindere beurten in de gewone competitie.


Grote man bij de reserves was spits Marvin Hooplot (foto) die met drie goals precies de helft van de DFC-productie voor z´n rekening nam. Sliedrecht moest in de eerste fase van de tweede helft met tien man verder wegens een rode kaart. In de slotfase zag de arbiter zich genoodzaakt nog twee keer rood te trekken voor Sliedrecht dat de wedstrijd zodoende met acht man eindigde.


DFC-coach Johan Mol was buitengewoon tevreden over de prestatie van zijn manschappen die de eerste helft overigens met een 1-1 stand afsloten, waar DFC al een voorsprong had verdiend. In het eerste bedrijf raakte namelijk zowel Erik Bouwens als Willem Opmeer de Sliedrechtse paal. In het begin van de tweede helft beleefde DFC z´n moeilijkste fase. Toen bij 2-2 Sliedrecht een strafschop miste veerde DFC 2 weer op, heroverde het overwicht en creëerde zich opnieuw diverse kansen. Met een schitterende zege als apotheose.


Voor DFC 2 scoorden Marvin Hooplot (1-1, 2-2 en 2-4), Thomas van Brakel (2-3 en 3-5) en Mesut Cicek (3-6).


Opstelling DFC 2: Rifat Yaman, Danny Kamp, Erik Bouwens, Michael Nieboer, Thomas Nuyten, Sabit Kayhan (46m Steve Rokette), Maarten Janssen, Thomas van Brakel, Willem Opmeer (55m Danny Haksteen), Mesut Cicek en Marvin Hooplot.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com