Bekeravontuur zit er op voor DFC 1 na verlies bij reserves VVGZ (3-1)

18 oktober 2008 786x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bekeravontuur zit er op voor DFC 1 na verlies bij reserves VVGZ (3-1)

Na een uitstekend optreden in de groepsfase ligt DFC alsnog uit de strijd om de KNVB-districtsbeker. In de eerste hoofdronde werd vanmiddag met 3-1 verloren van de reserves van VVGZ. Zwakke arbitrage was een van de oorzaken waarom DFC uit de beker vloog.


VVGZ 2 speelt overigens in de reserve hoofdklasse, staat daar vijfde en was dus een niet te onderschatten tegenstander. Bovendien hadden de Zwijndrechtse reserves in de groepsfase de eerste teams van EBOH (4de klas zaterdag) en ZBC´67 (5de klas zondag) met stevige cijfers overtroefd. Ook DFC had al z´n (drie) wedstrijden in de groepsfase van het bekertoernooi gewonnen. Daardoor was het duel  op papier een aantrekkelijk affiche


DFC kwam ook in Zwijndrecht sterk uit de startblokken. Na een gave pass van Marco van Woerkom lepelde spits Ibo Karasahin (foto) de bal effectief over de VVGZ-keeper (0-1). VVGZ kwam terug in de wedstrijd uit een naar de mening van velen duidelijke buitenspelpositie (1-1) en nam nog voor rust uit een kopstoot zelfs de leiding (2-1).


Op slag van rust kreeg DFC´s aanvoerder Robin Ramesar z´n tweede gele kaart voor het om opheldering vragen over een arbitrale beslissing. DFC moest zodoende na rust met tien man verder, bleef niettemin voetballend de betere ploeg maar wist zich echter nauwelijks kansen te creëren. Toen de scheidsrechter VVGZ wegens het onderuit halen van de doorgebroken Sadik Karasahin bestrafte met een gele kaart in plaats van een rode, besefte DFC dat er deze middag geen eer viel te behalen. VVGZ besliste het bekerduel met een afstandsschot (3-1).


Basis DFC: Danny Peters, Davey Bommel (Sabit Kayhan), Jeroen Kleinhuis, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Coskun Altintas, Davut Sahan, Robin Ramesar, Stephan van Beusekom (45m Louisiano Trinidad), Ibo Karasahin, Sadik Karasahin (Merijn van Groesen).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com