1ste PERIODE (1): DFC speelt gelijk in topper en bezorgt Groot Ammers titel

30 oktober 2008 1516x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 1ste PERIODE (1): DFC speelt gelijk in topper en bezorgt Groot Ammers titel

In de vierde klasse D van het zaterdagvoetbal pakte Groot Ammers vandaag de eerste periodetitel met dank aan DFC. 


Groot Ammers won uiterst moeizaam bij hekkensluiter Noordeloos (0-1) en vernam na afloop dat de koploper tot vandaag – Peursum – tegen een andere titelkandidaat (DFC) op 1-1 was blijven steken. Bovendien liep Arkel, de andere titelgegadigde, averij op bij Lekvogels (2-2).


Geen periodetitel dus voorlopig voor DFC dat nu ongetwijfeld dubbel triest terugkijkt naar de volstrekt onnodig verloren thuiswedstrijd in september tegen Groot Ammers. Die 2-3 nederlaag blijkt nu cruciaal te zijn geweest. De eerste periode bestond uit acht duels. DFC verdiende te winnen bij Peursum en kwam via Davut Sahan voor rust op een 0-1 voorsprong. Op slag van rust maakte Peursum gelijk en daarbij bleef het helaas voor beide partijen.


DFC speelde bij Peursum met: Danny Peters, Dennis Raaymakers, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Louisiano Trinidad, Merijn van Groesen, Robin Ramesar, Davut Sahan, Coskun Altintas (Mark Jongeneel), Maarten Zilverschoon (Sadik Karasahin), Ibo Karasahin. Wissels niet ingezet: Marlon Kramer, Stephan van Beusekom, Michael Peters.


Uitslagen 4D van vanmiddag: Peursum – DFC 1-1, Noordeloos – Groot Ammers 0-1, Lekvogels – Arkel 2-2, Leerdam Sport´55 – Unitas 1-0, ODS – EBOH 1-4, Streefkerk – SC Emma 3-4.


Stand: Groot Ammers 8-20 (periodekampioen), Peursum 8-19, Arkel 7-15, EBOH 8-15, SC Emma 8-12, DFC 6-11, Lekvogels 8-11, Streefkerk 7-7, Unitas 7-5, Leerdam Sport 8-5, ODS 7-2, Noordeloos 8-2.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com