Vier winnaars DFC125 Quiz ontvangen ingelegde jubileummunt en oorkonde

30 september 2008 1550x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vier winnaars DFC125 Quiz ontvangen ingelegde jubileummunt en oorkonde

De DFC125 Quiz die stond in de Jubileumkrant van begin augustus heeft vier winnaars opgeleverd. Ger Pompert (68), Dick Krul (64),en de broers Melvin (19) en Danny (11) Jongeneel wisten als enigen alle 25 multiple choice vragen correct te beantwoorden en behaalden zo de maximale score van 25 x 5 ofwel 125 punten.


De huis aan huis in Dordrecht verspreide Jubileumkrant DFC125 (oplage 57.000 exemplaren) was een speciale uitgave van Drechtsteden Weekbladen (De Stem van Dordt) in samenwerking met de eindredactie van het magazine DFC Clubnieuws. Aanvankelijk was de bedoeling dat bij meer dan drie goede inzendingen geloot zou worden wie eerste, tweede en derde zou worden. ,,Maar dat vonden we bij vier goede inzendingen sneu voor degene die zou worden uitgeloot.  Daarom hebben we vier prijzen laten aanrukken´´, aldus DFC´s pr-man Fred van Dongen die als Don Fredo de 25 vragen had samengesteld.


En zo gingen alle vier winnaars dinsdagavond voldaan naar huis met een in een fraai etui met rode achtergrond gelegen unieke DFC125-munt plus een speciale oorkonde. ,,Gelijke monniken gelijke kappen´´, oordeelde Fred van Dongen en dat vonden alle winnaars een prima uitgangspunt zo bleek uit de reacties.


Erg moeilijk hadden ze het niet gevonden. Zoals Ger Pompert het verwoordde: ,,Alle antwoorden waren te vinden in de diverse artikelen in de jubileumkrant´.  Ger was in zijn arbeidzame leven jarenlang dé man bij de toenmalige sportdienst van de gemeente Dordrecht. Dick Krul speelde in zijn jonge jaren bij DFC en ook de broers Jongeneel zijn nauw verbonden aan DFC. Melvin is keeper bij de senioren, zijn broertje Danny voetbalde tot begin seizoen bij de pupillen van DFC. Inmiddels is hij vanwege zijn talenten D-pupil bij de grote buurman FC Dordrecht.


Fred van Dongen, die de prijzen uitreikte in DFC´s bestuurskamer met het fameuze schilderij als decor: ,,Fantastisch dat zo´n voetbaljongen van 11 jaar ook belangstelling heeft getoond voor de rijke geschiedenis van DFC, want de meeste vragen gingen over zaken uit een ver verleden´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com