Tafeltennissectie DFC beschikt over eigen website*1ste begint met verlies

17 september 2008 1232x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tafeltennissectie DFC beschikt over eigen website*1ste begint met verlies

De tafeltennissectie van DFC is dinsdagavond begonnen aan de nieuwe competitie. Het eerste team bestaande uit J.de Deugd, A.Vervoorn, P.Leenheer en J.Kirchhoff verloor thuis met 3-7 van Papendrecht 5.


Het vijfde (L.Bogaard, P.van Vaalen, J.Terlouw en M.de Wit) opende het seizoen met een 2-8 nederlaag tegen Lekpongers 2. DFC Tafeltennis, voorheen TC Energie´67, speelt zoals inmiddels bekend z´n thuiswedstrijden in de sportzaal. Het heeft voor de competitie van de Nederlandse Tafeltennisbond vijf teams ingeschreven.


Het tweede bestaat uit D.v.d.Kraan, T.v.d.Kraan, H.Leenheer, E.Kirchhoff en K.Hubers. Het trio G.J. Vervoorn, E.Noorlander en U.Wijbers vormt het derde team, terwijl  P.Hoogmoed, M.Hoogmoed, S. Le Grand, R.Aussems en S.Brandsma  het vierde vormen.


*DFC Tafeltennis beschikt sinds kort ook over een eigen website waarop wedstrijdprogramma, uitslagen en allerhande nieuws staan: http://dfc.witless.net/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com