Reis naar Barcelona inclusief ticket Camp Nou voor afzwaaiende Ger Hüsen

26 september 2008 871x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reis naar Barcelona inclusief ticket Camp Nou voor afzwaaiende Ger Hüsen

DFC´s toekomstig co-voorzitter Ger Hüsen (62) nam donderdagavond afscheid van het onderwijs tijdens een receptie in de Businessclub van FC Dordrecht. De bijeenkomst werd aangeboden door het Team van de John F. Kennedyschool, waarvan Ger de afgelopen jaren directeur was. Dat is een van de grotere Dordtse basisscholen met drie vestigingen.


Ger heeft gekozen voor de vut, die in het onderwijsveld FPU heet. Bedoeling is dat hij op DFC´s eerstkomende ledenvergadering (24 november) met de huidige vice-voorzitter Henk Nieboer de voorzittershamer in duobaan ter hand neemt.


DFC was donderdagavond ook flink uitgenodigd en vertegenwoordigd tijdens de receptie. Aan het slot kwamen zelfs Sinterklaas, Zwarte Piet en de Kerstman langs die gewoonlijk in de donkere slotmaanden van het jaar bij DFC op bezoek gaan. Kennelijk was hun aanwezigheid in het gebouw van buurman FC Dordrecht een generale repetitie. Immers, dit jaar ontmoeten de Geschenkenbrengers bij DFC een geheel nieuwe voorzitter.


Ger kreeg uit de diverse onderwijswereld een stormvloed aan cadeaus aangeboden. Daaronder bevond zich ook een reischeque voor een bezoek aan Barcelona inclusief een wedstrijd in het fameuze stadion Camp Nou. Als alles goed verloopt is dat 24 mei wanneer FC Barcelona z´n laatste thuiswedstrijd van de lopende competitie speelt. Tegenstander is Osasuna Pamplona.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com