Reeks hoogtepunten op Jubileumreceptie DFC125: Lintje, vlag, staatsieportret

5 september 2008 943x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Reeks hoogtepunten op Jubileumreceptie DFC125: Lintje, vlag, staatsieportret

De Jubileumreceptie die DFC donderdagavond hield in de fraai tot sfeervolle receptiehal omgetoverde sportzaal kende een grote opkomst.


De bijeenkomst voor speciale genodigden ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van DFC beleefde diverse hoogtepunten. Zo kreeg kaderlid Ger Hüsen, die in november de voorzittershamer weer ter hand neemt, van Dordrechts burgemeester Ronald Bandell te horen dat hij wegens zijn vele verdiensten voor de Dordtse sport-en onderwijswereld was benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.


De KNVB beloonde ´125 jaar DFC´ met een heel bijzonder vlag, die werd uitgereikt door districtsvoorzitter Paul Kools. Een fantastisch cadeau was er ook voor DFC´s beschermheer Wim Verzijl (89). Hij kreeg een ingelijst fotoportret van zichzelf aangeboden. Dordtenaar en topfotograaf Vincent Mentzel had het staatsieportret speciaal voor de gelegenheid gemaakt.


*Uitgebreide tekst- en fotoreportages over de Jubileumreceptie vindt u op de speciale Jubileumsite van DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com