Nieuwste uitgave DFC Clubnieuws geheel in teken viering 125-jarig bestaan

22 september 2008 630x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwste uitgave DFC Clubnieuws geheel in teken viering 125-jarig bestaan

De najaarseditie van het DFC Clubnieuws is uit. De komende dagen zal het per reguliere post worden thuis bezorgd bij leden en sponsors. De jongste uitgave van het zogeheten magazine is een themanummer geworden. Het staat geheel in het teken van de viering van het 125-jarig bestaan van DFC.


DFC´s vice-voorzitter Henk Nieboer nam vanmorgen het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van eindredacteur Fred van Dongen. Als voorzitter van de actieve evenementencommissie is Henk nauw betrokken geweest bij de organisatie van de jubileumfestiviteiten in augustus en september.


Het themanummer is bedoeld als bewaarnummer en bestaat voornamelijk uit foto´s van vrijwel alles wat de voorbije weken te maken had met de viering van het 125-jarig bestaan.


Begin augustus verscheen al een bijzondere uitgave van het DFC Clubnieuws, een 20 pagina´s grote krant op tabloid formaat die in een oplage van 57.000 exemplaren huis aan huis werd bezorgd in Dordrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com