Nieuw ´DFC 5´ pas volgende week in actie*DFC schrijft extra seniorenteam in

25 september 2008 1750x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuw ´DFC 5´ pas volgende week in actie*DFC schrijft extra seniorenteam in

Door de ledenaanwas van de voorbije weken heeft DFC besloten een extra seniorenteam in te schrijven voor de lopende competitie. De eerste competitiewedstrijd van het nieuwe DFC 5 is nu volgende week zaterdag 4 oktober wanneer thuis wordt aangetreden tegen Papendrecht 5.


*DFC´s technisch coördinator Arie Evers (foto) zegt verheugd te zijn dat DFC wat betreft ledental weer in bloei is en dan vooral met spelende leden. Arie: ,,Dat leverde wel – wat ik maar noem -personele problemen op. Zo stonden er de vorige weken 23 man klaar voor het derde en was ook bij de A1-jeugd, ons enige A-juniorenteam, met 18 tot 19 jongens sprake van overbezetting. Vanzelfsprekend is het streven dat alle spelende leden volop gelegenheid moeten krijgen ook daadwerkelijk binnen de lijnen aan te treden. Daarom hebben we deze week besloten een vijfde seniorenteam in te schrijven´´.


*Reserve 5de klas nr. 071: Dubbeldam 3, VVGZ 7, Sliedrecht 10, Groot Ammers 5, Pelikaan 9, ZBC´67 9, Groote Lindt 7, Rijsoord 9, Oranje Wit 10, DFC 5, Nieuw Lekkerland 7 en Papendrecht 5.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com