NEDERLAAGSERIE: DFC slaat voor rust toe en klopt SC Amstelwijck met 5-4

23 september 2008 2014x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor NEDERLAAGSERIE: DFC slaat voor rust toe en klopt SC Amstelwijck met 5-4

DFC won dinsdagavond z´n vijfde wedstrijd in de Nederlaagserie DFC125 met 5-4 van SC Amstelwijck. De uitslag doet een spannender duel vermoeden dan het was.


DFC heerste vrijwel volledig  in de eerste helft van de ontmoeting in het kader van het 125-jarig bestaan. De formatie van trainer Laurens Gerlich nam met goed en doordacht aanvalsspel al snel afstand van de zondag-vierdeklasser. Sadik Karasahin schoot van net buiten de zestien de 1-0 fraai binnen, waarna Coskun Altintas met twee treffers de score opvoerde naar 3-0. Marvin Hooplot, die uitstekend inviel, kopte vervolgens de 4-0 binnen. Op slag van rust kon SC Amstelwijck via Barry Dubbeldam eindelijk iets terugdoen (4-1).


In het tweede bedrijf nam DFC wat gas terug. Toen Mo Belarbi de gasten terug in de wedstrijd bracht met de 4-2, had DFC meteen antwoord. Coskun Altintas zorgde voor 5-2 en eigende zich zo een fraaie hattrick toe. Danny Slegers zette de gasten op 5-3, maar de zege van DFC kwam nimmer in gevaar. De 5-4 van opnieuw Mo Belarbi viel in de slotminuut, zodat SC Amstelwijck tijd tekort kwam voor een eindsprintje.


*De volgende wedstrijd in de Nederlaagserie is op dinsdag 7 oktober tegen RCD, aanvang acht uur.


*Het volledige programma van de Nederlaagserie DFC125 staat op de Jubileumsite onder de link Programma.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com