LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE: Rifat Yaman eerste man of the match

22 september 2008 826x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor LAMBERT JANSSEN WISSELTROFEE: Rifat Yaman eerste man of the match

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen leverde DFC zaterdagmiddag meteen een nederlaag op. Verdiend kon de 2-3 zege van Groot Ammers aan de Reeweg-Oost nauwelijks worden genoemd. Het verzet van de Dordtenaren was daarvoor te groot. Zelfs met tien man, dik een uur lang, was DFC de bovenliggende partij en maakte zelfs een 0-2 achterstand goed.


Het was de kracht van het collectief, die de bezoekers bijna nog noodlottig werd. Toch was er één speler die zaterdagmiddag bij DFC extra de aandacht op zich vestigde. Rifat Yaman viel daarbij zowel in negatieve als in positieve zin op. De keeper ging bij de drie doelpunten van Groot Ammers weliswaar niet geheel vrijuit, maar maakte dat ook weer goed door in een tijdbestek van tien minuten twee strafschoppen te stoppen. Zodoende is Rifat dit seizoen de eerste man of the match bij DFC.


Aan het einde seizoen komt de speler die uiteindelijk de meeste punten heeft verzameld in het bezit van de Lambert Janssen Wisseltrofee.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com