JEUGD (4): Knappe overwinningen DFC D1, F4 en F5*C1 verliest van De Alblas

27 september 2008 840x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): Knappe overwinningen DFC D1, F4 en F5*C1 verliest van De Alblas

De C1-jeugd van DFC redde het vanmiddag thuis tegen De Alblas C1 niet. De ploeg van Hans Boogert en Gerard Fransen verloor met 0-6. De Alblas was gewoon sterker.


DFC D1 pakte wel de volle winst. Bij Streefkerk D1 werd het 0-3. Van de overige jeugdteams kwamen alleen DFC F4 (10-0 tegen Oranje Wit F12) en F5 (10-5 tegen Nieuw Lekkerland F4) tot overwinningen.  DFC F3 deelde uit bij Papendrecht F5 de punten in een doelpuntrijk duel (5-5). De overige DFC-ploegen die in actie kwamen verloren.


*OMC F2  – DFC F2 – Hoewel het vroeg was voor de zaterdag, was er weer een lekker  zonnetje. Samen met de komst van een nieuwe speler, Mohamed, moest het vandaag lukken. Hoewel hij de kleinste is van allemaal is hij zeer gedreven. OMC had nog niet eerder gewonnen.


Al snel bleek dat niet iedereen even gemotiveerd als op de training. Dit resulteerde als snel in een achterstand. Helaas werd deze steeds groter en bij de rust keken we tegen een 4-0 achterstand aan, meldt onze verslaggever Roel Kroonen. De tweede helft moest beter worden. Helaas was dit niet het geval en liep OMC uit tot een uiteindelijke 11-0. ,,Nou mannen bij deze wedstrijd hadden jullie wat meer tegenstand moeten (en kunnen)  bieden!  Zaterdag thuis tegen Oranje wit moeten jullie echt wat meer laten zien.´´


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com