JEUGD (4): DFC F2 redt het net niet bij Wieldrecht F4 (3-1)

23 september 2008 1582x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (4): DFC F2 redt het net niet bij Wieldrecht F4 (3-1)

De F2-pupillen van DFC moesten het uit bij Wieldrecht F4 doen zonder Pieter, waardoor Henk er alleen voor stond. Onze “vaste” keeper Simcha verruilde zijn doel voor een plaats op het middenveld en liet zien dat hij meer kan dan keepen. Zijn plekje onder de lat werd opgevuld door een welwillende Glenn die op de trainingen al laten zien dat het keepen in zich heeft.


Op het kunstgras van Wieldrecht ging de eerste helft eigenlijk gelijk op, maar kwam Wieldrecht vlak voor rust op 1-0. Na de hervatting had zowel Gino als Youssef de kans op de gelijkmaker. Helaas ontbrak het beetje geluk. Bij 2-0 werd er iets feller gepeeld, wat resulteerde in een penalty voor DFC. Youssef scoorde 2-1. In de laatste minuut bepaalde Wieldrecht de eindstand op 3-1.  ,,Jammer jongens,  zaterdag tegen OMC gaat het misschien iets beter´´, aldus onze verslaggever Roel Kroonen.


*FOTO-INZET – Simcha (l) was zaterdag geen keeper maar middenvelder bij DFC F2. Glenn nam zijn taak onder de lat over. Beiden speelden verdienstelijk. FOTO ROEL KROONEN


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com