JEUGD (3): F1-pupillen DFC behalen mooie zege (5-1)*Meisjes verliezen bij OMC

21 september 2008 676x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): F1-pupillen DFC behalen mooie zege (5-1)*Meisjes verliezen bij OMC

Van de pupillenteams wist ook DFC F1 vandaag te triomferen.Thuis tegen GSC F1 werd het 5-1. F2, F4 en F5 verloren met resp. 3-1 bij Wieldrecht F4, 1-7 tegen Wieldrecht F8 en 14-0 bij EBOH F3. Leider Arjan Goedegebure over het verlies van F5: ,, De wet van Murphy was voor ons op deze wedstrijd volop van toepassing´´.


*DFC F1 startte de wedstrijd tegen GSC F1 te afwachtend, waardoor GSC vrij snel op 0-1 kon komen. Pas toen gingen, aldus onze verslaggever Adrie de Weerdt, de verraste jongens spelen als een team en scoorde Stefan de gelijkmaker uit een voorzet van Bilaal. Net voor rust zette Dylan F1 zelfs op voorsprong (2-1).


Na een peptalk begon DFC F1 de tweede helft sterk en scoorde Stefan opnieuw op een mooie voorzet van Bilaal de 3-1. GSC antwoordde met enkele schoten, die evenwel door onze geweldige keeper Fatih zonder problemen werden gepakt. ´Bovendien wist ook onze verdediger Brenton met een geweldige inzet GSC van scoren af te houden´. Uiteindelijk maakte Marco met een mooi schot 4-1 en bepaalde Dylan de eindstand op 5-1.


De ouders feliciteerden de jongens na afloop meteen met de overwinning. Op naar de volgende wedstrijd komend weekend tegen Nieuw Lekkerland. DFC F1 trad aan met Fatih, Brenton, Nicky, Bilaal, Marco, Stefan en Dylan. 


*De D-meisjes van DFC redden het niet bij OMC (4-1). Bijgaand enkele foto´s uit die wedstrijd. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com