JEUGD (3): DFC B1 en D1 starten seizoen met knappe overwinningen

14 september 2008 731x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (3): DFC B1 en D1 starten seizoen met knappe overwinningen

DFC B1 opende het seizoen thuis tegen Drechtstreek B2 en won met 3-1. Gezien het aantal kansen had DFC met grotere cijfers kunnen winnen.


Serhat Kavak zette DFC op 1-0 met een afstandsschot waarna Siaba Ighodaro de 2-0 aantekende. Drechtstreek kwam terug tot 2-1, maar toen stevende Aaron Peres Maria alleen op de keeper af en tikte de bal onhoudbaar in de verre hoek (3-1). Daarna speelde B1 het duel controlerend uit.


*DFC C1 was minder gelukkig in z´n openingswedstrijd die thuis met 1-5 verloren ging tegen SC Emma C1.


*DFC D1 won op het hoofdveld knap van Groot Ammers D1 (1-0), de D-meisjes verloren ongelukkig van Rijsoord (1-2), terwijl DFC E1 ontdekte dat tegenstander Nieuw Lekkerland E1 voor rust (nog) een maatje te groot was (1-13).


*Van de pupillenteams won DFC F3 thuis met grote cijfers van Oranje Wit F8 (11-0). F4 zegevierde bij IFC F7 (2-6) terwijl DFC F5 te sterk was voor De Alblas F5 (0-5 – goals Joey 2x en Nick 3x). F1 en F2 verloren.


*Bijgaand wat beelden uit de wedstrijd IFC F7 – DFC F4.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com