JEUGD (2): Geen schoonheidsprijs maar wel volle winst voor DFC A1

13 september 2008 805x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): Geen schoonheidsprijs maar wel volle winst voor DFC A1

Het duel verdiende geen schoonheidsprijs, maar niemand bij DFC die er mee zat. DFC A1 sleepte in z´n eerste competitiewedstrijd meteen de drie punten binnen. TSC, vorig seizoen nog vertoevend in de derde divisie, werd met 1-0 verslagen.


DFC A1 behaalde de winst op wilskracht. In het tweede bedrijf zat de ploeg van de nieuwe trainer Robert van Heusden vrijwel voortdurend in de verdrukking. Weinig overleg binnen de TSC-aanvalslinie zorgde er voor dat de door Matthijs Jongeneel goed geleide DFC-verdediging de acties van TSC steeds tijdig kon onderbreken. En waar zich kansen aandienden voor de Oosterhouters stond of het vizier niet op scherp of trad doelman Koen van Torenburg steeds sterk en vastberaden op.


Met enkele snelle uitbraken kreeg DFC zelfs enkele mogelijkheden op de alles beslissende 2-0. Bij het afrondende slotakkoord miste DFC evenwel het juiste gevoel van koelheid en accuratesse.


DFC was halverwege het eerste bedrijf al op de achteraf beslissende 1-0 voorsprong gekomen met dank aan de doelman van TSC die zich verkeek op een gezamenlijke aanvalsactie van Matthijs Jongeneel en Kevin Verstegen.


Basis DFC A1: Koen van Torenburg,  Jelle Cové, Matthijs Jongeneel, Davey Bakker, Jonathan Dubbeldam, Kevin Verstegen, Firat Kaynar, Lutfullah Kilic, Hikmet Uysal, Ahman Dhondai, Wilson Andrea. Wissels: Leon Raaymakers, Rick van Hemert, Volkan Mavili.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com