JEUGD (2): DFC B1 wint ook tweede duel*Opnieuw fraaie thuiszege van F3

20 september 2008 648x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD (2): DFC B1 wint ook tweede duel*Opnieuw fraaie thuiszege van F3

DFC B1 zette vandaag ook z´n tweede competitiewedstrijd om in een zege. Bij Oranje Wit B3 werd met 0-4 begonnen. De ploeg van trainer Hajru Elmali kwam pas na rust (stand 0-0) op stoom, maar toen was het ook snel bekeken.


Chris Lucas was met drie treffers het doeltreffendst, Aaron Peres Maria pakte tussendoor ook weer z´n gebruikelijke goaltje mee.


*DFC C1 ging onderuit bij Heerjansdam C1 (6-1). DFC D1 was thuis knap de baas over Rijsoord D1 (3-0). DFC E1 boekte een monsterzege bij RCD E1. De buren moesten er met 3-14 aan geloven.


*DFC F3 boekte in de vroege ochtenduren een fraaie 4-3 zege op Dubbeldam F6. De winst kwam pas na rust tot stand. Onze speciale verslaggeefster Anouk de Ruiter meldt: ,, De heren van F3 moesten na de glorieuze overwinning van vorige week tegen Oranje Wit (11-0) vandaag echt aan de bak. De wedstrijd tegen Dubbeldam was er eentje met veel inzet van alle spelertjes! Onder aanmoediging van de F3-moeders (en vaders) knokten  onze kanjers zich naar een prachtige 4-3 winst. De blijdschap onderling, na het klinken van het eindsignaal was om van te genieten´´.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com