HET FEEST KAN BEGINNEN (1): Vanavond(donderdag) officiële receptie

3 september 2008 616x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor HET FEEST KAN BEGINNEN (1): Vanavond(donderdag) officiële receptie

DFC viert na de verjaarsfestiviteiten van 16 augustus de komende dagen op feestelijke wijze het 125-jarig bestaan. Vanavond 4 september vindt de officiële jubileumreceptie plaats in het clubgebouw.


Diverse oud-gedienden met een gouden clubhart waren woensdag druk in de weer met het inrichten van DFC´s sportzaal als Receptiehal. Ook werden alvast de nodige versieringen met het oog op de feestavonden aangebracht.


Bestuurslid Peter Louwman, zelf ook nauw betrokken bij de operatie, somt de namen van die fantastische collega-vrijwilligers op: ,,Jan Schuurman, Gerard de Bont, Frans van de Merwe, Bert Kuipers, Ger Loeve en vice-voorzitter Henk Nieboer´´. Website-eindredacteur Fred van Dongen namens eigenlijk alle leden: ,,Hulde mannen!´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com