Het Derde scoort er ook lustig op los – De Alblas krijgt 8 goals achter de oren

15 september 2008 2080x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het Derde scoort er ook lustig op los – De Alblas krijgt 8 goals achter de oren

Ook DFC 3 startte de nieuwe competitie buitengewoon overtuigend. Net als het tweede won het z´n openingswedstrijd met 0-8. De Alblas 4 was de duidelijk onderliggende partij.


Con Wilhelmus doet verslag: ,,Met een zeer grote groep, 18 man, gingen we naar De Alblas. Een hoop mensen waren benieuwd of er door de groepsversterking een beter resultaat gehaald kon worden ten opzichte van vorig seizoen. En dat lukte op een overtuigende wijze. Door het veld ´groot´ te maken en snel en goed combinatiespel met veel beweeglijkheid konden we onze tegenstander snel op de pijnbank leggen. ´´


Na ongeveer 10 minuten voetballen was het Danny Haksteen die van afstand de bal in de rechter bovenhoek plaatste. Kort daarna liep Conan (foto) de bal met het hoofd het doel in: 0-2. Danny Haksteen kon het niet laten om nogmaals van afstand met een fraaie streep de 0-3 te maken, waarna Ferhat ook van ver voor de 0-4 zorgde.


Na rust losten zeven bankzitters zeven veldspelers af. Na een paar minuten al maakte Danny Dekker 0-5. Conan: ,,Een kwestie van intikken, maar wel op de juiste plaats staan.´´ Ferhat, Danny Haksteen en Danny Dekker tilden de eindstand naar 0-8. Het doelpunt van Danny Dekker werd  van achteruit a la Barcelona ingeleid met één-tweetjes en één keer raken, geregisseerd door Mario Ghidini. Conan waarschuwt echter dat het derde zich nu niet in de wolken moet wanen. ,,Een prima start van het seizoen, maar er volgen een paar tegenstanders die een stuk lastiger zijn. Wat wel het vermelden waard is, dat iedereen zonder short heeft gedoucht, dus ook hier is een overwinning behaald. Ferhat, bedankt daarvoor!´´


*Teamfoto DFC 3 te zien via menu Teamkeuze.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com