Het Derde biedt aanvoerder Mario negenklapper aan voor 30ste verjaardag

21 september 2008 704x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het Derde biedt aanvoerder Mario negenklapper aan voor 30ste verjaardag

Op een mooie warme zaterdagmiddag trad het derde elftal van DFC aan tegen Heerjansdam 7. Verslaggever-speler Conan Wilhelmus: ,,Vorig jaar eindigde deze ploeg in de top 3 en dus rekenden we op een wat lastiger partij dan vorige week. ´´


DFC 3 begon heel goed. ,,Door goed combinatie-voetbal en veel beweging wisten we het de tegenstander knap lastig te maken. Het was dan ook na 7 minuten al raak, een afstandsschot van Fehrat werd niet goed verwerkt door de keeper en daardoor kon Jeroen simpel de 1-0 binnen tikken.´´


Niet veel later was het Conan die met een goede actie Alexander alleen op de keeper afstuurde, die vervolgens bekwaam afrondde. Na de 2-0 beleefde DFC een wat zwakkere periode en daar wist Heerjansdam goed gebruik van te maken door de 2-1 aan te tekenen. Hierna pakte DFC de draad weer op en wist het door doelpunten van Tijmen en Fehrat de ruststand op te voeren naar 4-1.


Na rust was het Conan die na een mooie solo binnen de zestien de score opvoerde naar 5-1. Niet lang hierna veroorzaakte Patrick een strafschop door opzichtig hands te maken (5-2). DFC 3 reageerde prompt met doelpunten van Peter, Mario, Wessel en Patrick (9-2).


,,Al met al een uitstekend resultaat en weer een stap verder richting het kampioenschap. Na de wedstrijd werd er nog op bier getrakteerd door Mario die vrijdag een nieuwe mijlpaal bereikte door 30 te worden. ´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com