Grote DFC Jubileum Reünie op 2 november*Weet U nog leden van vroeger?

25 september 2008 915x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Grote DFC Jubileum Reünie op 2 november*Weet U nog leden van vroeger?

De Grote DFC Jubileum Reünie 2008 nadert met rasse schreden. Zondag 2 november is het zo ver. Het evenement, zoals altijd georganiseerd door de Vereniging Oud-DFC, vindt plaats in het clubgebouw van DFC.


Oud-DFC heeft de voorbije maanden diverse adressen gekregen van diverse oud-DFC´ers en ze uitgenodigd op 2 november aanwezig te zijn. De bijeenkomst staat immers in het teken van het 125-jarig bestaan. Maar eigenlijk zou men nog meer oud-leden die dag willen begroeten. Vandaar het verzoek: kent u oud-leden die mogelijk nog niet zijn uitgenodigd en weet u hun adressen, meld dat dan zo spoedig mogelijk bij de bestuursleden Reinier Jaquet  ( r.w.jaquet@orange.nl  – 078-6163133) en Gert Loeve ( gertloeve@versatel.nl  – 078-6170372). Foto-inzet: Ger Loeve.


*Meer over de Grote Jubileumreünie is te vinden op onze Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com