Fraaie thuiszege DFC 2 dankzij twee treffers van Marvin Hooplot (2-1)

20 september 2008 657x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Fraaie thuiszege DFC 2 dankzij twee treffers van Marvin Hooplot (2-1)

DFC 2 zette vanmiddag thuis ook z´n tweede competitiewedstrijd om in een overwinning. Het sterke Wieldrecht 3 werd met miniem verschil bedwongen (2-1).


Beide goals van de DFC-reserves kwamen op naam van spits Marvin Hooplot, die vorig seizoen topscorer was in DFC A1. In de 25ste minuut bracht hij DFC 2 uit de draai met een verrassende inzet verdiend langszij (1-1). Vijf minuten na rust eiste Marvin de titel van matchwinner op door in een scrimmage koel toe te slaan (2-1).


DFC 2 tegen Wieldrecht 3 was een stevig duel, waarin de arbiter aan beide zijden diverse gele kaarten moest uitdelen. DFC was kwalitatief de betere ploeg, maar verzuimde de ruimte die Wieldrecht met name na de 2-1 bood, slim uit te spelen. Als dat zou zijn gebeurd, zou het duel al halverwege het tweede bedrijf ´in het slot´ zijn gegooid. Nu moest de formatie van coach Johan Mol  nog enkele angstige momenten doorstaan alvorens de arbiter het bevrijdende slotsignaal liet klinken.


Basis DFC 2: Ronald van Pelt, Danny Kamp, Erik Bouwens, Jeroen Kleinhuis, Willem Opmeer, Steven Rokette, Thomas van Brakel, Louisiano Trinidad, Sabit Kayhan, Marvin Hooplot, Marciano. Wissels: Danny Haksteen, Thomas Nuyten, Sadik Karasahin.


*Voor de tweede ronde van de KNVB-districtsbeker speelt DFC 2 zaterdag 18 oktober uit tegen Sliedrecht 2. Beide ploegen waren als eerste geëindigd in hun eerste-ronde-poule.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com