Eclatante uitzege DFC 2 (0-8)*Keeper Danny Peters scoort weer twee keer

13 september 2008 738x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eclatante uitzege DFC 2 (0-8)*Keeper Danny Peters scoort weer twee keer

DFC 2 speelde vanmiddag zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen bij De Zwerver 3 in Kinderdijk.  Deze tegenstander werd met 0-8 verslagen in een ontmoeting waar DFC constant de bovenliggende partij was en geen moment in gevaar kwam.


Na goed combinatiewerk ontsnapte Sabit Kayhan in de 15e minuut aan de rechterkant en leverde een afgemeten voorzet af die gemakkelijk bij de  tweede paal ingetikt kon worden door Marciano. Vijf minuten later kreeg diezelfde Marciano aan de linkerkant de bal, waarna hij  vier man voorbij ging en doeltreffend kon afronden. Hierna volgde een fase waarin DFC de wedstrijd controleerde en op zoek ging naar de 0-3. Deze volgde dan ook in de 37e minuut toen Sadik Karasahin na een kluts in de zestien kon toeslaan. Vlak voor rust benutte doelman Danny Peters (foto) namens DFC een strafschop (0-4).


Na rust had DFC weer het beste van het spel en werden er constant kansen gecreëerd. Dit leidde dan ook al snel tot de 0-5 van Sadik Karasahin en de 0-6 van Louisiano Trinidad. In de 70e minuut kon ook Marvin Hooplot na een goede actie toeslaan (0-7). Keeper Danny Peters bevestigde vijf minuten voor tijd weer eens zijn faam als penalty-benutter door voor de tweede maal vanaf de elf meter toe te slaan (0-8). Toen was het wel mooi geweest.


Opstelling DFC 2: Danny Peters, Davey Bommel, Erik Bouwens, Michael Nieboer(62m Danny Kamp), Tomas Nuyten, Louisiano Trinidad, Thomas van Brakel,  Willem Opmeer (45m Steven Rokette), Sabit Kayhan (45m Marvin Hooplot), Sadik Karasahin, Marciano Meno.


Doelpuntenmakers: Marciano 2x, Sadik 2x, Danny Peters 2x, Louisiano, Marvin.


*Teamfoto DFC 2 te zien via menu Teamkeuze.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com