DFC verliest vierde wedstrijd Nederlaagserie met 2-4 van SSW

9 september 2008 1762x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verliest vierde wedstrijd Nederlaagserie met 2-4 van SSW

DFC speelde dinsdagavond z´n vierde wedstrijd in de Nederlaagserie DFC125. Tegenstander was deze keer zondagvijfdeklasser SSW. Het duel in het kader van het 125-jarig bestaan eindigde in een verassende maar verdiende 2-4 zege voor de gasten.


Met die overwinning staat SSW meteen bovenaan in het klassement. Tot nu toe wist alleen Oranje Wit DFC te kloppen, maar dat gebeurde met minder sprekende cijfers (1-2). Zoals bekend zijn alle Dordtse clubs voor deelname aan de jubileumserie uitgenodigd. Winnaar is de ploeg die DFC de grootste nederlaag toebrengt. De prijsuitreiking is medio december.


DFC trad niet met z´n sterkste formatie aan maar had deze avond gekozen voor een combinatieteam. SSW was van meet af aan gevaarlijk maar kwam pas zeven minuten voor de pauze op 0-1. Op slag van rust maakte Coskun Altintas voor DFC fraai gelijk. In het tweede bedrijf had DFC nog geen vijf minuten nodig om via Sadik Karasahin op voorsprong te komen (2-1).


SSW bleef de meest dreigende ploeg met een aantal snelle en vooral beweeglijke spitsen. Verrassend was het zodoende niet dat de gasten nog drie maal wisten te scoren (2-4). Tussendoor moest de lat nog een maal DFC redden. De goals van SSW kwamen op naam van Gerard Bozua (2x) en Johny Greenen (2x).*Meer informatie over de Nederlaagserie is te vinden op de Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com