DFC KLOPT NOORDELOOS (1): Groot Ammers blijft ongeslagen in 4D

27 september 2008 798x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC KLOPT NOORDELOOS (1): Groot Ammers blijft ongeslagen in 4D

DFC 1 heeft z´n eerste competitiepunten binnen. Bij hekkensluiter Noordeloos werd zaterdagmiddag met 1-4 gewonnen na een 0-1 ruststand. De formatie van trainer Laurens Gerlich trad voor het eerst in de fraaie jubileumshirts aan en dat leverde kennelijk de gewenste inspiratie op.


Voor DFC, dat overigens pas z´n tweede competitieduel speelde, scoorden Merijn van Groesen (2x- links op de foto-inzet) en Coskun Altintas (2x – rechts).


Groot Ammers behield ongeslagen de leiding in de vierde klasse D door SC Emma met 3-1 terug te verwijzen. Peursum rukte op naar de tweede plaats door een eclantante overwinning bij Leerdam Sport (0-5). ODS tegen Streefkerk ging niet door omdat de aangewezen scheidsrechter niet kwam opdagen.


*Uitslagen vierde klasse D van zaterdag: Lekvogels – EBOH 0-1, Groot Ammers – SC Emma 3-1, Noordeloos – DFC 1-4, Leerdam Sport´55 – Peursum 0-5, Arkel – Unitas 3-0, ODS – Streefkerk afg. (scheidsrechter niet opgekomen).


Stand 4D: Groot Ammers 4-12, Peursum 4-9, Streefkerk 3-7, Arkel 3-7, EBOH 4-6, SC Emma 4-5, DFC 2-3, Unitas 3-3, Lekvogels 4-3, ODS 3-2, Leerdam Sport´55 4-2, Noordeloos 4-0.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com