DFC in de ban van Jubileumfeest*Jeugd laat tientallen ´roodwitte´ ballonnen op

5 september 2008 2530x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC in de ban van Jubileumfeest*Jeugd laat tientallen ´roodwitte´ ballonnen op

Het DFC-complex stond zaterdag volledig in het teken van de Jubileumfestiviteiten. ´s Middags vierden de kabouters en de E- en F-pupillen dat DFC 125 jaar bestaat.


Hoogtepunt vormde de ballonnenactie. Iedere aanwezige pupil en kabouter kreeg twee ballonnen: vanzelfsprekend een rode en een witte gezien de clubkleuren van DFC. Aan elk setje werd een visitekaartje bevestigd. Met daarop het doel van de actie en het verzoek te melden waar en wanneer het kaartje was aangetroffen. Kort voor drie uur namen tientallen ballonnen bezit van het Dordtse luchtruim.


Het feestweekend werd ´s avonds afgesloten met een Groot Jubileumfeest voor alle leden van 17 jaar en ouder met optredens van onder meer de band Cartoon, zanger Robert Sand en DFC´s eigen hofkapel Bar Gebeure. Vrijdagavond sloeg de BCD-jeugd al aan het feesten.


*Fotoreportages van de diverse feesten staan op de speciale Jubileumsite.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com