DFC – GROOT AMMERS (3): Gerlich: ´Punt was verdiend geweest´

20 september 2008 2284x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – GROOT AMMERS (3): Gerlich: ´Punt was verdiend geweest´

Verliezen is nooit leuk. Vooral als de nederlaag volslagen onnodig is. “Wat moet ik ervan zeggen,” was de eerste reactie van Laurens Gerlich na de thuiswedstrijd tegen Groot Ammers. Met name de rode kaart, die spits Maarten Zilverschoon in de 37ste minuut van de wedstrijd incasseerde, was de trainer van DFC een doorn in het oog. “Dom,” Gerlich kon er niets anders van maken. Het beïnvloedde het duel in een vroegtijdig stadium.


“Toch vind ik dat ondanks alles wij vandaag de betere ploeg waren. Meer dan zestig minuten spelen wij met een man minder. Door achterin één op één te gaan spelen kregen wij zelfs een overwicht. Minimaal een punt was vandaag verdiend geweest. Alleen gaven wij de doelpunten te gemakkelijk weg.”


En ook de rol van scheidsrechter Heystek was bij de trainer van DFC aan discussie onderhevig. “Die tweede penalty die hij aan Groot Ammers gaf, nou ja.” Doelman Rifat Yaman stopte ook deze inzet. “Maar bij de drie doelpunten ging hij niet geheel vrijuit,” kende Laurens Gerlich ook een kritische noot voor zijn keeper. En nog maar niet te spreken over de grensrechter van Groot Ammers. “Die heeft vandaag de punten voor de gasten verdiend.” Scheidsrechter Heystek stond erbij en keek er naar. Te pas en te onpas vlagde de secondant van de arbiter continu voor buitenspel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com