DFC – GROOT AMMERS (1): Sensationeel duel met drie strafschoppen

18 september 2008 691x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – GROOT AMMERS (1): Sensationeel duel met drie strafschoppen

In de vierde klasse D verloor DFC vanmiddag in een duel met een hoge amusementswaarde met 2-3 van koploper Groot Ammers. DFC speelde een uur lang met tien man wegens een rode kaart voor spits Maarten Zilverschoon.


Groot Ammers leidde bij rust met 0-2 door treffers van Patrick van der Horst en Danny van der Vliet. DFC kwam uit een strafschop benut door Davut Sahan in de 70ste minuut op 1-2, waarna Merijn van Groesen nog geen zestig seconden later voor de verrassende maar niet onverdiende gelijkmaker zorgde (2-2). DFC-doelman Rifat Yaman stopte vervolgens een strafschop. Op fortuinlijke wijze kwam Groot Ammers kort voor het verstrijken van de officiële speeltijd via Pim den Hartog op de winnende 2-3. De gasten kregen daarna een tweede penalty maar die werd ook gestopt door Rifat Yaman, die daarmee de amusementswaarde  verder verhoogde.


Uitslagen 4D van vanmiddag:  DFC –Groot Ammers 2-3, EBOH –Noordeloos 2-0, SC Emma – Arkel 1-1, Streefkerk – Leerdam Sport 2-2, Unitas – ODS 3-1, Peursum –Lekvogels 2-1.


Stand: Groot Ammers 3-9, Streefkerk 3-7, Peursum 3-6, SC Emma 3-5, Arkel 2-4, Unitas 2-3, Lekvogels 3-3, EBOH 3-3, ODS 3-2, Leerdam Sport 3-2, DFC 1-0, Noordeloos 3-0.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com