DFC´s tweede pakt pas kort voor tijd zijn derde overwinning op rij (0-1)

27 september 2008 2162x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC´s tweede pakt pas kort voor tijd zijn derde overwinning op rij (0-1)

DFC 2 zette vanmiddag ook z´n derde competitiewedstrijd in winst om. De enige en dus winnende goal uit tegen Oranje Wit 4 kwam pas vijf minuten voor tijd tot stand. Spits Sadik Karasahin rondde toen een knappe combinatie door het centrum fraai af (0-1).


De moeizame zege kwam tot stand in een wedstrijd waarin DFC met name voor rust niet goed speelde. Het wat oudere Oranje Wit toonde meer inzet en daar had DFC niet meteen een pasklaar antwoord op. In de pauze spoorde coach Johan Mol zijn manschappen aan tot een fellere aanpak. Dat resulteerde meteen in diverse kansen. Toch duurde het nog zo´n veertig minuten voordat het tweede het overwicht op het scorebord tot uitdrukking bracht.


Veldspeler Sabit Kayhan (foto) stond bij gebrek aan keepers heel de wedstrijd bij DFC 2 onder de lat. Dat was geen wereldvreemde rol voor hem; in de jeugd trok hij in noodgevallen ook diverse keren de keeperstrui aan. Vandaag liet hij opnieuw zien ook deze discipline te beheersen.


Basis DFC2: Sabit Kayhan, Danny Haksteen, Jeroen Kleinhuis (20 m Davey Bommel), Erik Bouwens, Tomas Nuyten, Stephan van Beusekom (46 m Martijn van der Waal), Thomas van Brakel, Willem Opmeer, Steve Rokette, Sadik Karasahin, Marciano Held.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com