De Jubileumshirts DFC125 zijn er! Schitterend tenue met ´gouden´ rugnummers

25 september 2008 2803x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De Jubileumshirts DFC125 zijn er! Schitterend tenue met ´gouden´ rugnummers

DFC´s eerste kan zich binnenkort hullen in de speciale  al veelbesproken DFC125-retroshirts. De spelers Marcel van Nes, Marco van Woerkom en Robin Ramesar mochten na overleg met trainer Laurens Gerlich zich donderdagavond als eersten het jubileumshirt met ´gouden´ rugnummer  aantrekken.  Dat gebeurde op verzoek van DFC´s pr-man Fred van Dongen ´om leden en andere belangstellenden nu al kennis te laten maken met de fraaie, bijzondere outfit´.


Het DFC125-tenue is gebaseerd op het traditionele DFC-shirt van 1902. Dat betekent dat het shirt is voorzien van witte manchetten en een witte kraag met authentieke knopen. Er is zowel een thuis- als uitshirt. Het reserve-tenue draagt de kleur blauw.  Onder het DFC-torentje op de borstzijde staat DFC met daaronder in goudkleur 125 en in de kraag op de achterkant: DFC 125 (DFC in rode letters, 125 in goudkleurige).


Clubadviseur Cees van der Sluis die donderdagmiddag de zending mocht verwelkomen is ook zeer verrukt over de rugnummers. ,,Die zijn in goudkleur gedrukt. Net als Feyenoord dit seizoen doet vanwege z´n honderdjarig bestaan´´.


Het spelen in het moderne retro-shirt vloeit voort uit de exclusieve kledingovereenkomst die DFC onlangs afsloot met Beltona. Ook het logo van de nieuwe shirtsponsor Van Dam en De Koning prijkt prominent op het retroshirt. Het in Zwijndrecht gevestigde bedrijf is al 25 jaar toonaangevend  op het gebied van gevelelementen van kunststof.


www.vandamendekoning.nl * www.beltona.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com