COMPETITIE 4D (1): Arkel – DFC al na 32 minuten voorbij na blessure arbiter

13 september 2008 1272x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor COMPETITIE 4D (1): Arkel – DFC al na 32 minuten voorbij na blessure arbiter

Het competitieduel tussen Arkel en DFC werd vanmiddag gestaakt wegens een niet zo vaak voorkomende reden. In de 32ste minuut werd scheidsrechter Wijnings getroffen door een zweepslag in de linkerkuit. Verzorging baatte niet, zodat de arbiter was gedwongen de wedstrijd voortijdig te beëindigen. Een gekwalificeerde alternatieve arbiter was niet aanwezig.


De stand op het moment van staken was 1-1. DFC was na vijf minuten aan de leiding gekomen door een gave kopbal van Davut Sahan. Na ruim 20 minuten kwam gastheer Arkel langszij uit een strafschop.


Basis DFC: Rifat Yaman, Dennis Raaymakers, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel, Davut Sahan, Merijn van Groesen, Robin Ramesar, Marlon Kramer, Maarten Zilverschoon, Ibo Karasahin. Wissels: Coskun Altintas, Stephan van Beusekom, Mesut Cicek. Grensrechter: Jeroen Kleinhuis.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com