Bijzondere DFC-outfit kantine-medewerkers zorgt voor nog meer uitstraling

15 september 2008 860x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bijzondere DFC-outfit kantine-medewerkers zorgt voor nog meer uitstraling

Alle kantine-medewerkers gaan sinds enkele dagen gekleed in een speciale polo. Vanzelfsprekend is DFC-rood dé kleur. Op de borstzijde prijkt uiteraard het club-logo: het fameuze torentje.


De nieuwe, bijzondere outfit is mede te danken aan een aantal sponsors waarvan de namen op de korte mouwen staan. Pleun van Gelderen mocht zaterdag de eerste polo´s uitdelen en kreeg meteen veel bijval voor geste en ontwerp. En inderdaad, met de nieuwe outfit is DFC zonder meer weer een stukje uitstraling rijker.


Of er ook een reserve-tenue is? Kennelijk niet en maar goed ook. ,,Blauw (DFC´s reservekleur) aan de bar is al niet zo geslaagd, laat staan achter de bar…´´, merkte een frequente kantinebezoeker spitsvondig op.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com