BEKER: DFC in 2de ronde op zaterdag 18 oktober uit tegen VVGZ 2

18 september 2008 657x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor BEKER: DFC in 2de ronde op zaterdag 18 oktober uit tegen VVGZ 2

In de tweede ronde van de strijd om de KNVB-beker (district Zuid 1) treedt DFC 1 zaterdagmiddag 18 oktober aan bij VVGZ 2. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark Noordpark in Zwijndrecht en begint om half drie. De loting voor de tweede bekerronde, die volgens het knock-out-systeem wordt gespeeld, werd deze week verricht.


DFC kwalificeerde zich ongeslagen voor de tweede ronde door in augustus al z´n drie wedstrijden in de groepsfase te winnen. Achtereenvolgens werden ISC (0-1), OMC (0-4) en Teisterbanders (2-0) verslagen.


VVGZ 2 staat bovenaan in de Reserve Hoofdklasse met 6 punten uit 2 ontmoetingen. In de groepsfase van het bekertoernooi schakelde het zowel EBOH 1 (zat) als ZBC´67 1 (5de klas zondag) uit met klinkende zeges.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com