Ballon DFC125 landt na vlucht van duizend kilometer in zuiden Noorwegen (2)

17 september 2008 666x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ballon DFC125 landt na vlucht van duizend kilometer in zuiden Noorwegen (2)

In de e-mail uit Noorwegen stond ook de achternaam van de DFC-jeugdspeler die de ballon had losgelaten, maar die houden we in overleg met de organiserende Jeugdevenementencommissie (JEC) van DFC nog even geheim.


,,De sluitingsdatum voor de ballonnen-wedstrijd is zaterdag 18 oktober en wie weet komen er nog meer meldingen. Bedoeling is dat we op vrijdagavond 24 oktober aan het einde van het Halloweenfeest de prijzen van de wedstrijd uitreiken´´, aldus Anneke van Es van de JEC.


De vriendelijke Noor die de resten van de ballon vond heet Inger Ellingsen en woont in Skien. Dat is de hoofdstad van het district Telemark dat zo´n 100 km ten westen van de hoofdstad Oslo ligt. Het is een zeer heuvelachtig gebied dat zowel ´s zomers als ´s winters zeer geliefd is bij toeristen onder wie ook veel Nederlandse.


www.telemark.no/


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com