Vrijwilligers knappen clubgebouw op*Flinke opkomst Trainingsdag

9 augustus 2008 671x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers knappen clubgebouw op*Flinke opkomst Trainingsdag

Tijdens de viering van het 125-jarig bestaan zal het menigeen opvallen hoe fraai het interieur van het clubgebouw is opgeknapt. Diverse voornamelijk wat oudere vrijwilligers met een gouden DFC-hart, zijn de voorbije weken in de weer geweest om het clubgebouw de uitstraling te geven die past bij een 125ste verjaardag.


Vanzelfsprekend overheersen de kleuren rood en wit. Om het ´bijzondere´ rood van DFC te krijgen, moest van diverse verfkleuren een cocktail worden gemaakt. Dat is fantastisch gelukt, zo zullen de bezoekers zelf ontdekken. De redactie van DFC´s website bedankt bij deze alle vrijwilligers die deze niet eenvoudige klus letterlijk en figuurlijk met verve klaarden.


*De DFC-selectie hield vandaag een Trainingsdag. Hoofdtrainer Laurens Gerlich kon zo´n 30 spelers verwelkomen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com